Cristalex aduce în România Ole Smoky Moonshine

Cristalex aduce în România Ole Smoky Moonshine și lansează o nouă categorie de băuturi spirtoase pe piața locală. Moonshine’ este băutura tradițională din vremea prohibiției, un distilat de porumb nematurat care se transporta ‚la lumina lunii’. Astăzi, moonshine este vândut în toată lumea dar își păstrează ingredientele originale și proveniența.

Ole Smoky Moonshine este una dintre cele mai bine vândute mărci moonshine din lume. Va putea fi degustată în România în locații premium, în șase sortimente cu arome și povești unice: Harley-Davidson Road House Customs, Apple Pie Moonshine, Moonshine Cherries, White Lighting Moonshine, Hunch Punch Moonshine, Blue Flame Moonshine.

Poziționat premium, Ole Smoky Moonshine deschide o nouă categorie de produse alcoolice pe piața din România, adresându-se unui target primordial de Millennials (21-34). Categoria se adresează în special celor pentru care rafinamentul și pasiunea pentru viață sunt definitorii, celor atasati de lovemarks. Sub sloganul “C’Mon live a little!”, Ole Smoky Moonshine este un îndemn pentru a trăi fiecare clipă și a cultiva bucuria pentru tot ceea ce viața oferă frumos și interesant.

„Deschiderea unei noi categorii este mereu o provocare. Ole Smoky caută provocarea prin definiție, adresându-se celor care își doresc să trăiască momente unice și pentru care un factor disruptiv este un drum către o experiență nouă și neconvențională” a explicat Mihai Scorțea, Director de Maketing Cristalex.

Ole Smokey Tennessee Moonshine se mândrește cu o istorie de peste 100 de ani de zile. Fiecare detaliu al procesului de producție este atent urmărit. Master distillerii folosesc cât mai multe ingrediente locale, de la porumb de cea mai bună calitate, cultivat în apropierea distileriei, la apa pură din Tennessee și suc de fructe adevărat.

Despre Ole Smoky Tennessee Moonshine

Ole Smoky este lider în distilarea de moonshine premium din SUA și primul moonshine legal din Tennessee, produs la poalele munților “Smoky”, în pitoreasca stațiune Gatlinburg, TN, SUA. Compania a fost înființată în anul 2009 de un grup de familii care au pus în aplicare metode artizanale de producție, cu tradiție de peste 100 de ani, pentru a aduce un produs unic întregii lumi. Distileria Ole Smoky a devenit cea mai vizitată distilerie din America având 3,5 milioane de vizitatori anual. O atenție deosebită este pusă în fiecare detaliu al acestui produs, conținutul fiecărui borcan în sine fiind distilat personal și sigilat de către o echipă cu experiență de viață și cunoștințe dobândite din generație în generație.

Ole Smoky Harley-Davidson Road House Customs:

Nimic nu e mai bun pentru cu cei care iubesc drumul bătătorit cu motociletele Harley-Davidson decât Road House Customs™ Moonshine. Acest blend special de whisky afumat este puternic și fin, un început perfect pentru povestirile de după călătorii. Are 51,5 grade și este creat cu respect pentru Motorul Harley-Davidson 103™ cu două axe cu came. Este moonshine-ul care celebrează drumețiile cu Harley-Davidson.

Ole Smoky® Apple Pie Moonshine:

Moonshine este la fel de american precum plăcinta cu mere. Combinația delicioasă de arome (suc de mere pur, scorțișoară măcinată și alte mirodenii, împreună cu whisky) poate aduce amintiri legate de plăcinta caldă de mere într-o seară răcoroasă de vară și se savurează la fel de ușor.

Ole Smoky Moonshine Cherries:

Cireșe bombă. Au fost luate cireșe maraschino și li s-a oferit o îmbăiere lungă în moonshine-ul de 50 de grade. Acest mariaj delicios a culminat cu o explozie de fierbințeală dulce regăsită în fiecare cireașă perfect infuzată. Odata ce cireșele sunt savurate, moonshine-ul oferă o savoare de nectar dulce care se armonizează perfect cu o cola de cireșe sau un ginger ale, precum îndrăgostiții care se regăsesc.

Ole Smoky White Lightnin’:

Un fulger cum nu s-a mai vazut. Ole Smoky® White Lightnin’ Moonshine este alimentarea de care ai nevoie pentru a începe noaptea. Creat pentru a fi 100% neutru cu scopul de a fi super mixabil, White Lightnin’ poate aprinde fiecare cocktail. Este mult mai decisiv într-un cocktail decât opțiunile obișnuite precum ginul sau vodka și oferă cocktail-ului spiritul de care are nevoie.

Ole Smoky Hunch Punch Lightnin’ Moonshine:

Să înceapă petrecerea! Un pas inimos înainte față de punch-ul de la petreceri de care-ți amintești, Ole Smoky® Hunch Punch Moonshine este un amestec delicios care este rezultatul combinării moonshine-ului fin cu un blend de vară de sucuri de fructe din portocale, ananas și cireșe.  Singurul lucru de facut este să pui gheață în frapieră.

Ole Smoky Blue Flame Moonshine:

Gata cu gluma, este momentul să ridicăm concentrația! Și nu oricum, ci la 64% alc/vol. Este clar, curat, exact cum trebuie să fie un moonshine. Puritatea și perfecțiunea sunt numele jocului când vine vorba de acest produs. Dovada calității acestui moonshine se vede în culoarea focului –  flacăra trebuie să fie albastră.

Extra info

Înființată în anul 1994, Cristalex este una dintre cele mai experimentate și respectate companii specializate în distribuția băuturilor alcoolice de import. Compania Cristalex deține o cotă de piață importantă și se remarcă prin prestigiul mărcilor din portofoliul său: Matusalem,  Dalmore,  Jura, Ole Smoky Moonshine, Buenavista, Hpnotiq, San Miguel Especial, San Miguel Fresca, Mahou și multe altele.

Ole Smoky Harley Davidson
Ole Smoky Apple Pie
Ole Smoky Cherries
Ole Smoky White Lightnin
Ole Smoky Hunch Punch
Ole Smoky Blue Flame
Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.