DESPRE NOI

Din 1994 Cristalex importă și distribuie în România unele dintre cele mai cunoscute mărci de băuturi spirtoase premium din lume. Ca partener al unor firme și grupuri internaționale, Cristalex contribuie la credibilitatea mărcilor distribuite, prin aportul educativ la nivelul pieței și susținerea imaginii, într-un mediu dinamic și competitiv. Este remarcabil cum o companie locală, fără niciun aport de capital extern, devine importatorul și distribuitorul numărul unu în piață în anul 2007.

Cristalex are un rol important în cultivarea gradului de cunoaștere și recunoaștere a mărcilor și în conturarea preferințelor clienților, indiferent de canalul de distribuție. Firma deține în portofoliu una dintre cele mai complete game de Single Malt whisky de pe piața din România. Cu branduri recent integrate de renume incontestabil precum “Matusalem” în categoria Rom, “Mozzart” in categoria lichioruri si Ole Smoky in categoria “Moonshine”, Cristalex demonstrează capacitatea de a inova precum și de a se adapta cerințelor pieței.

Deschizator de drumuri, compania Cristalex aduce in 2017 pentru prima oara in Romania o noua categorie pe piata bauturilor spirtoase superioare de import – “Moonshine” – categorie creata in Statele Unite in vremea prohibitiei.

Portofoliul Cristalex este puternic și raspunde atât cerințelor colaboratorilor cat și ale clienților finali, indiferent de canalul de distribuție.

Principiile noastre

Competență. Reprezentăm vocea brand-urilor în piață. Reprezentăm personalitatea și relația acestora cu potențialii clienți. Identitatea brand-urilor pe care le avem în portofoliu crește prin promovarea, susținerea și valorificarea lor.

Transparență. Privim afacerea noastră ca pe o extensie a afacerilor partenerilor noștri. Mai presus de toate, credem în deschidere, transparență și încredere.

Performanță. Performanța noastră se reflectă în performanța partenerilor noștri. Este o relație de tip win-win care în permanență ne conduce spre creștere și dezvoltare.

Cristalex in cifre

  • Lucrăm cu peste 40 de distribuitori acoperind astfel întreaga țară;
  • În total peste 300 de oameni, incluzând și forța de vânzare a distribuitorilor noștri, vând și promovează portofoliul nostru;
  • Suntem prezenți în peste 7,200 de locații Horeca din țară;
  • Suntem prezenți în toate rețelele internaționale de retail din România precum și în cele naționale.
Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.