DESPRE NOI

Din 1994 Cristalex importa si distribuie in Romania unele dintre cele mai cunoscute marci de bauturi spirtoase premium din lume. Ca partener al unor firme si grupuri internationale, Cristalex contribuie la credibilitatea marcilor distribuite, prin aportul educativ la nivelul pietei si sustinerea imaginii, intr-un mediu dinamic si competitiv. Este remarcabil cum o companie locala, fara niciun aport de capital extern, devine importatorul si distribuitorul numarul unu in piata in anul 2007.

Cristalex are un rol important in cultivarea gradului de cunoastere si recunoastere a marcilor si in conturarea preferintelor clientilor, indiferent de canalul de distributie. Firma deține în portofoliu una dintre cele mai complete game de Single Malt whisky de pe piața din România. Cu branduri recent integrate de renume incontestabil precum “Matusalem” în categoria Rom, “Mozzart” in categoria lichioruri si Ole Smoky in categoria “Moonshine”, Cristalex demonstreaza capacitatea de a inova precum si de a se adapta cerintelor pietei.

Deschizator de drumuri, compania Cristalex aduce in 2017 pentru prima oara in Romania o noua categorie pe piata bauturilor spirtoase superioare de import – “Moonshine” – categorie creata in Statele Unite in vremea prohibitiei.

Portofoliul Cristalex este puternic și raspunde atât cerințelor colaboratorilor cat și ale clienților finali, indiferent de canalul de distribuție.

Principiile noastre

Competenta. Reprezentam vocea brand-urilor in piata. Reprezentam personalitatea si relatia acestora cu potentialii clienti. Identitatea brand-urilor pe care le avem in portofoliu creste prin promovarea, sustinerea si valorificarea lor.

Transparenta. Privim afacerea noastra ca pe o extensie a afecerilor partenerilor nostri. Mai presus de toate, credem in deschidere, transparenta si incredere.

Performanta. Performanta noastra se reflecta in performanta partenerilor nostri. Este o relatie de tip win-win care in permanenta ne conduce spre crestere si dezvoltare.

Cristalex in cifre

  • Lucram cu peste 40 de distribuitori acoperind astfel intreaga tara.
  • In total peste 300 de oameni, incluzand si forta de vanzare a distribuitorilor nostri, vand si promoveaza portofoliul nostru.
  • Suntem prezenti in peste 7,200 de locatii Horeca din tara.
  • Suntem prezenti in toate retelele internationale de retail din Romania precum si in cele nationale.
Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.