BUENAVISTAisi are originile intr-o mica insula din Caraibe, locul in care colonistii spanioli au adus in secolul 16 arta de a procesa trestia de zahar, ceea ce a dus la nasterea acestei bauturi exotice. Istoria atesta faptul ca aici au fost cutivate primele plantatii de trestie de zahar si Barbadosul se poate lauda cu prima distilerie in care era obtinut romul, in secolul 17.

Daca vorbim despre rom, sa nu uitam nasterea uneia dintre cele mai populare bauturi a secolului 20, cocktailul Mojito, creat in anul 1942 in celebra La Bodeguita del Medio din Havana. Printre clientii acestui bar s-au numarat poetul Pablo Neruda si scriitorul Ernest Hemingway.

Se spune ca cele mai bune plantatii de trestie de zahar din care se prelucreaza cel mai special rom se afla in Caraibe. In prezent reteta BUENAVISTA foloseste ingredientele originale si cea mai pura apa de pe insula. Rezultatul? Un rom cu spirit de invingator, savurat simplu si folosit din ce in ce mai des in cocktailuri exotice.

Buenavista Dark
Related Projects
Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.