Devils Manhattan
Mod de preparare: Adăugați Jim Beam Devil’s Cut Bourbon și vermut dulce într-un pahar apoi agitați puternic pentru a obține o adevărată și puternic diavolească aroma de whiskey classic. Adăugați [...]
Mod de preparare: Adăugați Jim Beam Devil’s Cut Bourbon și vermut dulce într-un pahar apoi agitați puternic pentru a obține o adevărată și puternic diavolească aroma de whiskey classic. Adăugați [...]
Contrariile se atrag întotdeauna. Și unde poate fi asta mai adevărat decât in Rusia? Cele mai însorite veri fac loc celor mai înghețate ierni, cele mai izolate peisaje sălbătice înconjoară cele [...]
Mod de preparare: Amestecați ingredientele într-un pahar normal. Puteți servi cu sau fără gheață. Decorați cu lămâie sau o felie de măr. Ingrediente: 1 ½ părți Jim Beam Devil’s Cut Bourbon, 2 [...]
Când Mojito a traversat granițele Cubei in mijlocul anilor 80 i-a agitat pe toți ca o furtună. Și a meritat asta. Frunzele de mentă au dat o nouă viață rețetei învechite Staples of Summer [...]
Mod de preparare: Preparați-vă propria versiune de cocktail tradițional cu Jim Beam Signature Craft Bourbon de 12 ani. Adăugați Signature Craft, bitter, coajă de lămâie rasă și sirop la alegerea [...]
Daiquiri s-a născut în Santiago, Cuba un loc care aduce aminte atât de lămâi verzi și rom precum și de plajele de nisip auriu scăldate de razele soarelui. În aceste locuri ne duce povestea acolo [...]
Mod de preparare: Umpleți un pahar de whiskey și adăugați Jim Beam Original. Adăugați apoi bere englezească cu ghimbir. Ingrediente: 2 părți Jim Beam Bourbon, bere englezească cu ghimbir.
Locuitorii cosmopolitani ai New York-ului de tip Sex&The City au adus poate în atenția tuturor această rețetă dar cu siguranță ei nu dețin monopolul pe tot ceea ce este sexy. Hotelul Four Seasons [...]
Rețete de cocktailuri pe bază de gin pot fi datate încă din 1862. De la jumătatea secolului 20 votca a înlocuit ginul în tețetele de cocktailuri și de atunci nu s-a mai revenit la vechile rețete. [...]